Наталка Прищепа спростувала інформацію про допінг

Фото - відкриті джерела

Днями з'явилась інформація про те, що в спортсменки Наталії Прищепи, ймовірно, виявили допінг-речовини. Сьогодні спортсменка спростувала цю інформацію:

"Я все своє життя віддала моїй країні та улюбленій справі.  Не один раз над моєю головою піднімався прапор України, а гімн звучав далеко за межі стадіону. Все,що я маю - це моя сім‘я, спортивна кар‘єра та моя країна. І ніщо в світі не могло і не може мене змусити свідомо та умисно приймати препарати, котрі б могли кинути тінь сумніву на мене та на мою діяльність.

Я люблю свою країну і свій Спорт. Сподіваюся, що ця ситуаці отримає логічне вирішення і я зможу надалі представляти Україну на міжнародній арені. Я так само готутуюся до Олімпійських Ігор, на котрих сподіваюся отримати медаль для своєі країни", - зазначила Наталка Прищепа.

Переглянути цей допис в Instagram

Я все своє життя віддала моїй країні та улюбленій справі. Не один раз над моєю головою піднімався прапор України, а гімн звучав далеко за межі стадіону. Все,що я маю - це моя сім‘я, спортивна кар‘єра та моя країна. І ніщо в світі не могло і не може мене змусити свідомо та умисно приймати препарати, котрі б могли кинути тінь сумніву на мене та на мою діяльність. Я люблю свою країну і свій Спорт. Сподіваюся, що ця ситуаці отримає логічне вирішення і я зможу надалі представляти Україну на міжнародній арені. Я так само готутуюся до Олімпійських Ігор, на котрих сподіваюся отримати медаль для своєі країни. I have dedicated all of my life to my country and my calling. Time after time was the Flag of Ukraine flown above my head, and the National Anthem played to be heard far beyond the stadium. My family, my sports career and my country are all I have in this world, and nothing can make me, knowingly and deliberately, resort to medication which could cast a faintest shadow of doubt on all of my hard work and my professional ethics. I love Ukraine, and I love athletics. Thus, I hope and believe that this dreadful mistake will be resolved in a proper manner and I will be able to further represent my country on world stage. Meanwhile, I carry on getting ready for the Olympic Games, where I hope to win a medal for my country.

Допис, поширений Natali Pryshchepa (@mrs___krol)

Читайте також