Найбільші зрадники: які знаки Зодіаку схильні ходити "наліво"

Ілюстративне фото

Той, хто хоч раз був обманутий, знає, наскільки болючою є ця зрада. І хоча жоден знак зодіаку не є супернадійним у плані зради, проте деякі астрологічні підказки можуть дати вам інформацію про ступінь схильності різних знаків ходити “наліво”, і як цим походам перешкодити.

Овен

Якщо енергійний Овен і подумує про зраду, то тільки через те, що у стосунках зник вогонь. Овни рухливі, імпульсивні та діяльні, і якщо ви не потрапляєте з ними в ногу, то вони запросто далі підуть без вас. А ще в Овна вельми вразливе его, яке потребує уваги, плюс потреба у фізичних враженнях з великою кількістю вибухових емоцій і відчуттів.

Телець

Телець – дуже лояльний знак, тому спокуса зрадити в нього виникне тоді, коли сам він почне підозрювати партнера в адюльтері. Проте, Телець – знак підвищеної чуттєвості, і він може піддатися спокусі виключно заради задоволення. Стримати і відвернути його можна проявом турботи (як фізичної, так і емоційної): багато захоплення, інтимності та смачних страв.

Близнюки

Невгамовним Близнюкам життєво необхідна інтелектуальна стимуляція, інакше ви не знайдете з ним точок дотику. Отже, регулярно розважайте їх захопливими бесідами. Якщо Близнюки і схильні піти в загул, то більше емоційно, ніж фізично – вони запросто можуть піти на інтимні побачення онлайн за допомогою чатів і сайтів для дорослих, але в реальне життя вони таке спілкування навряд чи перенесуть.

Рак

Милий і домашній Рак взагалі до зрад не схильний, якщо тільки він не гіперчутливий. Якщо з ним і трапляється подібна слабкість, то тільки через найнижчу самооцінку, коли їм потрібна людина, яка буде Раком захоплюватися і давати йому більше впевненості. Тож, якщо ваш Рак надмірно вразливий і не почувається бажаним і потрібним, то він може піддатися спокусі й шукати тепло і затишок в іншому місці.

Лев

Цей знак яскравого вогню завжди прагне драми і хвилювань, тому Леви здебільшого і мають настільки потужну і частково скандальну сексуальну репутацію. Дивуйте Лева регулярно, щоб позбавити його усіляких лівих помислів про те, що, можливо, десь буває і краще. Якщо ж Лев таки справді заводить інтрижку, то, найімовірніше, з кимось істотно молодшим – цей знак постійно тягнеться до енергії молодості й ненавидить старіти.

Діва

Діва – саме втілення серйозності. Так, ці люди іноді можуть бути надто до себе суворими, але загалом це найзаземленіший і найлояльніший партнер. Однак, якщо її спіткає жорстоке розчарування від того, що ви їй нібито чогось не додаєте або багато критикуєте, то вона попрямує на пошуки нового. Нехай ваша Діва твердо знає, що її не зрадять, і вам гарантований найвірніший і найбільш люблячий партнер.

Терези

Цей знак збалансований і справедливий, він серйозно приймає зобов’язання, тому обман і зрада йому зовсім не до душі. Хоча чарівним Терезам шалено подобається спілкуватися і фліртувати, тому вони ризикують ненавмисно створити делікатну ситуацію, коли флірт зайде занадто далеко. Якщо ви зможете стати вірним другом вашим Терезам, то боятися вам нічого.

Скорпіон

Скорпіон – особистість таємнича, пристрасна і незрозуміла, тому несправедливо вважається найбільш лицемірним і невірним персонажем зодіаку. Це враження однозначно оманливе. Так, він імпульсивний і закритий, але не розбещений і не схильний до обману. Скорпіон здатний бути неймовірно відданим, хоча у нього явно переважають сильні фізичні бажання і постійна потреба в емоційних враженнях. Якщо ви це йому дасте, він навіки ваш.

Стрілець

Вогняний Стрілець жадає дій і пригод – до речі, на спальню це теж поширюється. Він постійно в русі і любить колекціонувати свіжі враження, тож вимагати від нього беззастережної вірності вельми складно, хоча необов’язковим його назвати складно. Якщо ви підтримуєте авантюризм вашого Стрільця і не зазіхаєте на його свободу, то на особистому фронті у вас буде все спокійно.

Козоріг

Зібраний і врівноважений Козоріг схильний до сталості, оскільки понад усе цінує дисципліну і контроль, які вберігають його навіть від найсильніших спокус. Однак знак цей натомість жорстко вимагає поваги і захоплення від своїх партнерів, і запросто може піти, якщо не отримає цього в потрібному обсязі. До речі, Козоріг усе-таки порядний: він радше розірве стосунки, ніж стане нишком зраджувати.

Водолій

Відстороненого інтелектуала Водолія складно назвати романтиком, але і йому потрібні кохання, відданість і увага. З іншого боку, Водолії періодично можуть бути настільки захоплені своїми починаннями і геніальними задумами, що самі починають ігнорувати партнерів і незабаром перетворюються на жертв їхніх зрад. Водолій – знак непередбачуваний, тому його потрібно підтримувати в стані зацікавленості.

Риби

У мрійливих Риб яскрава уява, і вони вважають за краще розважати себе мріями і фантазіями про вічне кохання. Хворобливе прагнення Риб роздобути цю любовну магію може зробити їх нещасними в підсумку, особливо щойно стосунки перейдуть у зону повного комфорту. Організовуйте своїм Рибам чарівно-романтичні моменти, і тоді вони будуть абсолютно впевнені, що їхня доля – це тільки ви.

Читайте також