Наймстивіші знаки Зодіаку: хто розтопче кривдників на порошок

Є серед представників зодіакального кола справжні милашки: завжди допоможуть, підтримають та пробачать навіть зраду. Але є й ті, хто згадуватиме навіть найменшу образу ще 10 років. На чиєму боці ви?

Телець

Перед вами глава астрологічної мафії або лідер у питаннях помсти. Представники знаку Зодіаку Телець — це люди, які ніколи не забувають образ чи навіть сказаних брутальних слів у свій бік. А мстити кривдникам для зоряних бугаїв часто навіть є особливим задоволенням. Якщо їх зачепити, то людина з цим знаком Зодіаку може ще довгий час псувати життя кривднику.

Однією з особливостей людей земної стихії є відсутність емпатії та толерантності. Тельці наділені міцною пам'яттю, тому їхні знайомі не мають і шансу, що людина забуде якусь навіть дрібну образу. Будьте впевнені, зоряний бик може довго виношувати план і також здатний блискавично відповісти супернику. Чи холодною подати помсту або гарячою, володар знака зодіаку Телець вирішить за обстановкою.

Діва 

Продовжуючи розмову про стихію Землі, хочеться відзначити ще одного її представника — знак Зодіаку Діва. Тільки на перший погляд люди цього сузір'я легкі на підйом. Насправді нерідко виявляється, що вони живуть за своїми правилами, які не завжди зрозумілі оточуючим. Носії знака зодіаку Діва можуть бути як хорошими товаришами, так і вразливими месниками, які переслідують зловмисника, що образив їх.

І зробити це простіше, ніж здається. Достатньо знецінити (ненароком або навмисно) їх уміння або висловити протилежну точку зору — розцінять як удар нижче пояса. Будьте певні, що такого вам не пробачать. Діви, не тільки приховають образу, а й перестануть контактувати з людиною, ще й розкажуть про негідника всім своїм знайомим.

Лев

Хіба може така велична і царська особа просто взяти й пробачити грубе приниження? Точно ні. Лев, відрізняється особливою вразливістю. Навіть незначне слово чи дія в очах цих вогняних персон здасться катастрофою та оголошенням війни. Значить, час готувати тактику нападу у відповідь.

Люди, народжені під знаком Зодіаку Лев, просто так не відступлять і не викреслять кривдника з життя. Вони виберуть особливий план помсти та включать на максимум цинізм, пасивну агресію, іронію та красномовство. Тому що царській особі дуже важливо провчити негідника і показати свою над ним перевагу по всіх напрямках. Не гидують Леви навіть сценаріями помсти в особистому житті чи кар'єрі супротивника.

Риби

Мрійники та найтворчіші з усіх, представники знаку Зодіаку Риби теж опинилися у списку тих, хто обов'язково помститься за себе. Спілкування з людьми водної стихії нерідко ускладнюється через уразливість тих, а Риби тут безперечні лідери. Зачепити їх може абсолютно все.

Риби можуть розглядати різні сценарії помсти. Довго терпітимуть і накопичуватимуть образи, а потім раптово вивалять все й одразу.

Інформує Ukr.Media.

Читайте також