НАЗК винесло припис міському голові Рівного

Фото - Четверта влада

Національне агенство з питань запобігання корупції винесло припис Рівненському міському голові Володимиру Хомку щодо начальника управління охорони здоров’я виконавчого комітету Рівненської міської ради Віктора Іськіва, який поклав на Басюка М.О. виконання обов’язків директора комунального некомерційного підприємства «Міська стоматологічна поліклініка» Рівненської міської ради, чим спричинив виникнення у цієї особи потенційного конфлікту інтересів, який врегулював із порушенням встановленого Законом строку. Про це йдеться офіційному сайті НАЗК.

Також НАЗК вимагає провести службове розслідування з метою виявлення причин та умов, що призвели до вчинення Віктором Іськівим правопорушення, пов’язаного з корупцією (порушення пункту 1 частини першої, частин третьої та четвертої статті 28 Закону), та за наявності підстав притягнути до встановленої законом відповідальності осіб, дії або бездіяльність яких призвели до вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Нагадаємо, нещодавно з начальника управління охорони здоров'я Рівного Віктора Іськіва достроково зняли догану, яку було оголошено 12 липня. Рішення винести догану було прийнято відповідно до пропозиції комісії із проведення службового розслідування в травні. 

Читайте також