Не будіть в них звіра: знаки Зодіаку зі складним характером

У кожного знаку Зодіаку свої характерні особливості. Однак, вирізняють ряд знаків, які мають складнощі з контролем емоцій та, навіть, агресії.

Овен

Ви – людина дії, і часто вам буває важко керувати своїми емоціями. У свої найкращі дні ви буквально заряджаєте всіх навколишніх своєю енергією, але коли гніваєтеся, страшнішу за вас людину не знайти.

Ви кажете перше, що спадає на думку, незалежно від того, наскільки це боляче. Можливо, ви навіть щось робите, щоб позбутися негативного почуття в собі – б’єте рукою об стіну або починаєте драматично розмахувати руками. Ваш гнів зазвичай триває недовго, але ці короткі спалахи можуть бути дуже руйнівними і навіть страшними, особливо для об’єкта вашої агресії.

Скорпіон

За своєю природою ви особистість пристрасна, віддана та загадкова. І хоча ці якості є джерелом ваших позитивних емоцій, саме вони відповідальні за той неприємний характер, який ви маєте.

Ви вмієте майстерно приховувати свій гнів, чекаючи ідеального моменту, щоб випустити його на волю. Ви можете бути дуже розважливими у своїх словах, тому здатні зробити дуже боляче. Коли хтось завдає вам болю, ви відповідаєте не одразу – так би мовити, берете театральну паузу, щоби ваша промова прозвучала максимально ефективно.

І взагалі, немає нічого, що ви не можете сказати або зробити, щоб врівноважити чаші терезів і завдати кривднику такого ж сильного болю, який він завдав вам.

Телець

Багато хто може не вірити тому, що ви маєте такий непростий характер, але не варто розслаблятися – він у вас дійсно є. Ви, як правило, поводитеся як людина врівноважена і приваблива, але варто комусь почати випробовувати ваше терпіння або натиснути на хворе місце, і він відразу зможе познайомитися з вашою темною стороною.

Ви досить терпляча людина, але, як кажуть, кожен терпець має свою межу. І коли ви його досягаєте, то повністю відпускаєте гальма та дозволяєте собі говорити все, що думаєте (і не думаєте). Причому людина зовсім не чекає від вас такої реакції, тому ця атака застає її зненацька. А вам все одно, праві ви чи ні – адже ніхто не сміє вказувати вам чи звинувачувати вас у чомусь.

Лев

Вас можна охарактеризувати як людину, яка схильна до демонстративних вчинків і любить влаштовувати сцени. І коли ви виходите з себе, ці риси не грають вам на руку.

Ви впевнена у собі людина і у вас насправді не так багато ворогів. Однак, ви дуже жорстокі щодо людей, які намагаються вас обдурити (або вам здається, що намагаються) чи кинути на вас тінь. Ви любите розігрувати драми, тому не стримуєте себе, коли справа доходить до того, щоб висловити комусь все, що ви думаєте з приводу ситуації, що склалася.

Діва

За своєю природою ви можете бути досить стриманою людиною, але не варто недооцінювати свій характер. Ви звикли ставити перед собою великі завдання, які поступово та методично реалізовуєте. Ви вимогливі, тобто ви маєте високий рівень очікувань – як від себе самих, так і від інших людей. Щоб роздратувати вас, не знадобиться занадто багато часу.

Вас можна назвати дуже проникливою людиною, яка помічає сильні та слабкі сторони в оточуючих. Тому коли настає час, ви точно знаєте, як знищити свого опонента, не моргнувши навіть оком. Крім того, ви вмієте з легкістю, без жодних сцен, викреслювати людей зі свого життя. Будь-хто, хто наважиться кинути вам виклик, обов’язково пошкодує про своє рішення.

Рак

Рак вважається одним з найбільш м’яких знаків зодіаку, але це не означає, що ви маєте спокійний характер. За своєю природою ви є надзвичайно чутливою та емоційною натурою, яка все переживає з незвичайною силою. Гнів не є винятком із цього списку, і, чесно кажучи, навіть знаходиться на його вершині.

Зазвичай ви відчуваєте гнів тоді, коли кривдять дорогих вам людей. Ви з тих, хто готовий померти за своїх близьких, і будь-хто, хто наважиться завдати їм шкоди, матиме справу з вами. З іншого боку, якщо людина, яку ви любите, змушує вас страждати, ви обов’язково змусите його випробувати той самий біль, який він завдав вам. А ви знаєте, як маніпулювати людськими емоціями, особливо в ситуаціях, коли почуваєтеся (але не обов’язково є) жертвою.

Джерело - Твій Зодіак

Читайте також