Неподалік Рівного п'яний водій спричинив ДТП: його автомобіль згорів вщент (ФОТО)

Вчора, 4 березня, ввечері близько 20 год. на Рівненщині на міжнародній автотрасі "Київ-Чоп" у с.Велика Омеляна Рівненського району неподалік Рівного трапилася ДТП.

Як з'ясували праоохоронці, автомобіль «Ford Fiesta», що рухався в бік Києва, за кермом якого перебував 25-річний мешканець села Квасилова, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та наздогнав автомобіль «Kia Sorento», що рухався у попутному напрямку, за кермом якого перебував 53-річний киянин.

В результаті зіткнення «Ford Fiesta» злетів у кювет та загорівся. Водій «Kia Sorento», у яку в'їхав "Форд", ще до займання автівки допоміг вибратися з салону його водієві. 

Винуватець ДТП отримав внаслідок аварії закриту черепно-мозкову травму. Його госпіталізували до лікарні. Також незначні забої отримала 34-річна киянка, пасажирка "Кіа". Автомобіль "Форд" згорів вщент.

Як показав результат медичного освідування, водій «Ford Fiesta», який і спричинив ДТП, перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, як з’ясувалося, на нього вже двічі складали протоколи через нетверезе водіння за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також