Нетверезий чоловік наїхав на товариша: відпочинок біля озера на Рівненщині закінчився трагедією

Близько  01:15 поблизу села Нетреба відпочивала компанія у складі трьох осіб. Втім, розваги закінчились трагічно. 

У відділі комунікації поліції області зазначають, що під колесами автомобіля «Volkswagen Passat» на іноземній реєстрації загинув 31-річний житель села Антонівка. 

На нього наїхав 30-річний товариш, коли рухався заднім ходом. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події. 

У Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги зазначають, що автомобіль наїхав на голову. Їх працівники на місці констатували смерть. 


У поліції також повідомляють, що керманич авто був у нетверезому стані. За результатами освідування, у його крові було 2,42 проміле алкоголю. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України. 

30-річного жителя села Антонівка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину.

За скоєне зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

За інформацією відділу комунікації полції області.

Читайте також