Ніколи не будуть щасливими разом: астрологи назвали найгірші пари за знаком Зодіаку

Одні пари створені для того, щоб бути бути разом, інші - ніколи не зможуть владнати одне з одним. Адже не зможуть знайти порозуміння через кардинально різні характери. 

Експерти із зірок видання Public виділили найгірші пари за знаком зодіаку, які ніколи не будуть щасливі разом. Дізнайтесь, хто є у списку.

Близнюки та Скорпіон

Пристрасні Скорпіони мають сильний характер і мріють про стосунки, у яких буде багато романтики. Близнюки, на жаль, не поділяють вибору партнера. Ця суперечність неминуче створює напруженість у парі.

Крім того, Близнюки відрізняються "двоїстою" натурою і терпіти не можуть рутини. Вони можуть говорити одне, а робити інше, чого не терпітимуть прямолінійні Скорпіони.

Овен та Рак

Овни схильні говорити та діяти на емоціях, не замислюючись про наслідки, тому їхні слова можуть вразити чутливих Раків. Уродженці сузір'я Рака дуже чуттєві та запальні, вони болісно реагують на будь-яке зауваження. Цей союз практично приречений – уродженці знаку не зможуть бути щасливими разом.

Телець та Лев

Тельці та Леви дуже вперті й схильні часто сперечатися щодо дрібниць. Кожен із них намагається взяти на себе ініціативу, і жоден не поступиться правом бути головним. Тож їхні стосунки поступово "гаснуть", адже вони не відчувають щастя у союзі.

Діва та Стрілець

Спокійні та приземлені Діви завжди дотримуються своїх планів, а заповзятливі Стрільці явно воліють ухвалювати всі свої рішення спонтанно. Ці два астрологічні знаки бачать життя зовсім по-різному.

Якщо Діви ретельно плануватимуть майбутнє, то Стрільці робитимуть спонтанні вчинки. Тому гармонії в парі не досягти – їхні інтереси зовсім різні.

За матеріалами  OBOZREVATEL

Читайте також