Обов`язки ексзаступника міського голови Рівного Хмилецького поки виконуватиме Віталій Герман

Віталій Герман

Основні посадові обов'язки одного з заступників міського голови Рівного, які до звільнення з цієї посади впродовж багатьох років виконував Олексій Хмилецький, наразі підпорядковуватимуться іншому заступникові Хомка - Віталію Герману. Відповідне розпорядження днями підписав міський голова Рівного.

Відтак, тепер Віталій Герман завідуватиме також, окрім своїх профільних повноважень, завідуватиме трьома управліннями - ЖКГ, земельних відносин та ДАБК, а також відділом обліку та розподілу житла. Ці обов'язки він виконуватиме тимчасово - до затвердження нового заступника міського голови за цим напрямком роботи, що замінить на ній Олексія Хмилецького.

Нагадаємо, що Олексія Хмилецького у лютому було звільнено з посади заступника міського голови Рівного у зв'язку з досягненням ним 65-річного віку, адже згідно з чинним законодавством, людина, якій виповнилося 65 років, не може більше обіймати високі посади такого рангу. Таким чином, Олексія Хмилецького призначили директором міського об’єднання парків культури та відпочинку Рівного.

Читайте також