Очільникам комунальних закладів на Рівненщині встановили надбавки до зарплати

фото ілюстративне

До 31 березня 2020 року декілька очільників обласних комунальних закладів отримуватимуть надбавки до зарплати. Про це йдеться у розпорядженнях голови Рівненської обласної ради Олександра Данильчука.

Відтак, головний лікар комунального підприємства «Страшівська туберкульозна лікарня» Іван Рябченко отримуватиме надбавку до посадового окладу за складність, напруженість у роботі в розмірі 50%, доплату до посадового окладу в розмірі 25% за роботу лікаря фтизіатра, в межах робочого часу за основною посадою.

Головний лікар комунального підприємства «Рівненський обласний центр психічного здоров’я населення» Олег Колбач отримає надбавку до посадового окладу за складність, напруженість у роботі в розмірі 50%, доплату за суміщення професій в межах робочого часу за основною посадою в розмірі 25% посадового окладу лікаря-психіатра консультативно-організаційної і методичної роботи психоневрологічного амбулаторно-поліклінічного відділення.

Директорка комунального підприємства «Обласний центр громадського здоров’я» Олена Гандзюк з 14 січня отримуватиме надбавку до посадового окладу за складність, напруженість у роботі в розмірі 50%. Таку ж надбавку матиме й директор комунального підприємства «Рівненський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр» Федір Аврука.

Читайте також