Один водій загинув, інший - у реанімації: уночі на Рівненщині сталась моторошна ДТП (ФОТО)

Цієї ночі на автодорозі біля села Підлужжя Дубенського районі сталась дорожньо-транспортна пригода за участі мікроавтобус MERCEDES Sprinter та вантажного автомобіля Iveco. На місці події працювали рятувальники, поліцейські та медики.

Як відомо, водій MERCEDES Sprinter загинув на місці події, його тіло деблокували рятувальники. Іншого водія так само деблоковували рятувальники та передали працівника «швидкої», чоловіка госпіталізували в реанімаційне відділення Дубенської ЦРЛ.  До надання допомоги було залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС та 10 рятувальників.

Як повідомили в поліції, водій вантажного автомобіля «Iveco», 22-річний житель села Вишеньки Київської області, рухаючись у напрямку Львова, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter», під керуванням 24-річного жителя селища Савинці Балаклійського району Харківської області.

Також зазначається, що у водія вантажівки – політравма, відкритий перелом передпліччя та закрита травма грудної клітки, а також – відкрита черепно-мозкова травма.

Наразі правоохоронці за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочали досудове розслідування. Рух однією зі смуг на цій ділянці дороги – обмежено.

Читайте також