Оригінальні привітання із Днем архітектури

Фото - Amazing Ukraine

Ось вже 25 років щороку 1 липня в Україні відзначають День архітектури. Роблять це у один день зі всім світом. Нетлінні твори архітекторів дарують людям естетичне і практичне задоволення, приносять в життя кожної людини радість та захоплення.

Наші журналісти зібрали найоригінальніші привітанні зі святом. 

***

Професія архітектора є надвідповідальною, адже створені будівлі та споруди служать людству роками. Сьогоднішня архітектура перейшла межу від простої творчості та самовираження. У сучасному світі надшвидкого розвитку та змін, вона має відповідати запитам людей, бути функціональною, органічною, якісною, красивою, і найголовніше - робити навколишнє середовище комфортним.

Хочу побажати усім творчої наснаги, вдалих та сміливих рішень, нових архітектурних витворів! Нехай ваша творчість втілюється у найкращих проектах, що будуть радувати не одне покоління наших з вами нащадків.

***

Ви створюєте будинки невимовної краси. Ваші розкішні споруди забирають на себе увагу і милують око. Для вас архітектура – це частина життя, а не просто професія. Ми вітаємо вас зі святом, Днем архітектора. Нехай вашу професію супроводжує лише успіх.

***

 

Нам здається, що багато міст майже вічні, але якщо поглянути трохи уважніше, виявиться, що вони невпинно змінюють свій архітектурний вигляд з часом. У День архітектора я сердечно вітаю людей, завдяки яким наші міста в наступні роки будуть ставати ще красивішим!

***

Завдяки Вашій праці, творчому підходу та сміливим архітектурним рішенням створюється обличчя нашого міста! Бажаємо Вам у цей святковий день злагоди, міцного здоров’я, щастя, творчого натхнення, визнання колег, новокаховчан та гостей нашого міста! Творчої наснаги Вам, вдалих та сміливих проектів, геніальних думок та ідей, а найголовніше, щоб Ваші прекрасні ідеї завжди втілювалися в життя! Щоб стіни, побудовані за Вашими проектами стояли вічно! І важливо пам’ятати, архітектурні будівлі та споруди будуть служити людству роками, тож нехай всі ваші творчі доробки будуть радувати не одне покоління наших з Вами нащадків!

***

 

Вітаю з Днем архітектора!  Що може бути прекрасніше, ніж зводити споруди, які прослужать не одному поколінню, прикрасять міста і може бути, послужать їх візитною карткою? Нехай реалізуються всі твої мрії, архітектор! Живи в гармонії з музою і самим собою!

***

 

Архітектор повинен знати багато чого - від технічних дисциплін до історії стилів, щоб споруди гармонійно вписалися в переплетення сучасного міста. Архітектор повинен вміти поєднувати польоти фантазії з реаліями запитів замовника і можливостями виконання ... Словом, у цій професії немає дрібниць, але є місце освіченим і талановитим людям, таким як ти! Вітаю тебе мій друже з твоїм професійним святом з Днем архітектора!

Читайте також