Оселився у закинутому будинку: у поліському селі виявили білоруса-нелегала

З колоритного села Комори на Рівненщині громадянина Білорусі примусово повернуть в країну походження. Це поліське село виявилось привабливим для порушника міграційного законодавства? Про це повідомляє Міграційна служба Рівненської області.

Нині в цьому селі мешкає 26 людей (у 2000 році мешканців було уп`ятеро більше). В селі безліч хат-пусток, де можна жити майже непомітно для людського ока.

Цим і скористався громадянин Білорусі, оселившись в спустілому будинку

"Іноземця виявили працівники міграційної служби Зарічненського сектору УДМС спільно зі співробітниками оперативно-розшукового відділу прикордонної служби, поліції та служби безпеки Вараського району. Зі слів іноземця, він у травні 2021 року перетнув кордон поза пунктом пропуску та вирішив жити в Україні.? Громадянин Республіки Білорусь не мав документів, що посвідчують особу чи надають право перебувати на території нашої держави", - йдеться у повідомленні міграційників.

До порушника застосовані заходи адміністративного впливу передбачені ч.1 ст.203 КУпАП та прийняте рішення про примусове повернення до країни походження.

Виконати рішення про повернення громадянин Республіки Білорусь зобов`язаний до 6 жовтня.

Читайте також