Перший поцілунок: красуня з Рівненщини нарешті пішла на побачення на проекті "Холостяк" (ФОТО+ВІДЕО)

Фото - Інстаграм

Днями на телеканалі СТБ пройшов 8 випуск 10-го сезону популярного романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Щотижня учасниць проекту стає все менше, тож інтриги навколо учасниць та незабутні побачення з головним холостяком країни тривають. Зокрема, на початку 8 епізоду шоу в боротьбі за серце головного героя Макса Михайлюка було 6 дівчат, одна з яких до кінця випуску покинула проект.

Цього тижня холостяк виявився щедрим на індивідуальні побачення, яких він організував аж 4. Зокрема, пощастило нарешті провести час тет-а-тет з Максимом учасниці з Рівненщини, 24-річній менеджерці зі збуту та співачці з Корця Аліні Ляшук, яка була єдиною, кому впродовж 8 тижнів так і не вдалося побувати на побаченні з головним героєм. Тож воно для дівчини було дуже довгожданим та омріяним.

Запрошуючи Аліну на зустріч, Максим заінтригував, що вони щось святкуватимуть, але не уточнив, яку саме подію. Також він запропонував дівчині на вибір два наряди для побачення - один зручний у кежуал-стилі з джинсами, а інший - вишукана вечірня довга червона сукня. Обираючи, Аліна сказала, що джинси їй ближче, адже саме так вона постійно і одягається у повсякденному житті, а от сукня - це для неї нетипово, втім, вона вирішила обрати саме її, адже припустила, що Максиму буде цікавіше побачити її у новому незвичному образі.

Розпочалося їхнє побачення з сюрпризу. Максим зав'язав дівчині очі і привіз її на вертолітний майданчик, де на неї чекав політ на гвинтокрилі. Холостяк впевнено почувався за штурвалом, хоча дівчина дещо хвилювалася, адже боїться перельотів. Проте політ пройшов чудово, Аліна була в захваті.

Після цього пара відправилася на романтичну вечерю. З’ясувалося, що Максим задумав відсвяткувати з дівчиною Новий рік, хоч і з запізненням, адже, за його словами, йому так і не вдалося нормально його зустріти. Холостяк, крім всього, подарував Аліні подарунок "принцеси" - обруч зі стразами, схожий на корону.

Максим та Аліна під час побачення дуже багато спілкувалася про традиції святкувань у їхніх родинах та сімейні цінності. Святкуючи, пара загадувала бажання та згадувала приємні моменти.

Також Максима дуже цікавили попередні стосунки дівчини, адже ходили чутки, що Аліна досі незаймана і досі нецілована. Вона підтвердила це, додавши, що на той момент їй не хотілося нічого більшого, адже вважала ті стосунки ідеальними і без того. Пояснила, що вони були навіть наївними і дитячими, тому про якусь близькість не йшлося. Розмова видалася дуже душевною, і Макс сказав, що хоче виправити ситуацію та подарувати дівчині перший у її житті дорослий поцілунок, який став для цієї пари також першим на проекті.

Дівчині так сподобався поцілунок, що вона вирішила вже сама поцілувати чоловіка з власної ініціативи. А після побачення Аліна зізналася, що, схоже, закохалася і не хоче тепер нікому віддавати Максима.

Очевидно, що холостяку їхня зустріч також дуже сподобалася, адже під час церемонії троянд він першій вручив квітку саме Аліні. Після цього дівчина неочікувано для нього дістала хлопавку та разом з Максимом здійснила його улюблену новорічну традицію. Тож таким чином Аліна Ляшук з Рівненщини увійшла вже до п'ятірки учасниць, хто боретеметься за перемогу у шоу.

А покинула проект цього тижня Настя, яку холостяк відправив додому одразу після побачення з дівчиною. Максимові не сподобалося те, що дівчина досі не може визначитися, ким хоче бути у житті та чим займатися. А ось під час церемонії троянд більше ніхто не покинув шоу.

П'ятірка дівчат, що залишилися в шоу

Як розвиватимуться стосунки Максима з дівчатами далі та хто наступним покине проект - ми дізнаємося уже в наступному випуску шоу у п'ятницю, 31 березня, о 19 годині на телеканалі СТБ.

Читайте також