Піар міської ради і депутатів рівнянам цьогоріч обійдеться у понад мільйон гривень

Сьогодні під час восьмого пленарного засідання першої сесії Рівненської міської ради депутати підтримали внесення змін до Міської програми розвитку інформаційного простору на 2019 – 2021 роки.

У пояснювальній записці до проєкту рішення йдеться про те, що Програма формувалась у 2018-му році, виходячи з тогочасних розцінок на послуги інформаційних агентств. За три роки витрати на замовлення інформаційних матеріалів, зокрема, на теле- та радіо- продукти, значно підвищилися.

Члени бюджетної комісії внесли свої пропозиції, зокрема, розділили видатки окремо на депутатський корпус, окремо на виконавчий комітет.

Відтак, на створення телевізійних та радіопрограм з метою висвітлення діяльності Рівненської міської ради та її виконавчого комітету виділили 325 тисяч гривень та 105 тисяч гривень відповідно.

На аналогічні інформаційні продукти про роботу депутатів Рівнеради виділили 320 тисяч гривень (ТБ) і 105 тисяч гривень (радіо).

Ще 300 тисяч гривень передбачені на організацію конференцій і форумів.

Загальна сума, яку планують використати цьогоріч на піар міської ради та її виконавчого комітету, а також депутатського корпусу, становить більше мільйона гривень.

До слова, Володимир Хомко додав, що минулоріч на аналогічні потреби витратили орієнтовно 500 тисяч гривень.

За словами начальниці відділу інформаційно-аналітичного забезпечення Оксани Власюк, на інформпослуги у Луцьку витрачають 1 млн 390 тис гривень, у місті Хмельницький – 1,5 млн гривень, У Тернополі – 1,3 млн, у Івано-Франківську – 9 млн гривень.

Читайте також