Піар Муляренка

 Уже просили

Ще попереднє скликання Рівненської обласної ради просило МО передати кілька пустуючих воєнних містечок. Важливо, що тоді хотіли отримати лише фортифікаційну споруду та землю, на якій вона розташована (близько 5 га, – прим. ред.). Всієї ж прилеглої території там 63,9 га. В 2011 році з Києва прийшла розмита відповідь, у якій в культурній формі просили місцевих слуг народу не пхати свого носа в справи силового відомства.

Для того, щоб показати унікальність нашої області в туристичному плані, почали приводити до порядку знамениті об’єкти, аби потім їх розкрутити. Адже Рівненщину знають в Україні та в світі лише за двома критеріями: бурштин і «Тунель кохання». До речі, останній в наступному році облагородять: зроблять дитячий майданчик, барбекю зону та облаштують магазинчики з сувенірами.

Але цих знаних місць мало, тому виникла ідея хоча б постаратися «реанімувати» Тараканівський форт.


 

Оскільки зараз всі сили влади кинуті на залучення туристів, то голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко скористався приїздом на місцевий полігон міністра оборони Степана Полторака, під час якого вирішили левову частину справи.

Читайте також