Під Києвом росіяни розстріляли чоловіка, а його дружину та дитину вивезли в невідомому напрямку

Фото з відкритих джерел

На Житомирській трасі під Києвом російські окупанти розстріляли мирного мешканця. Відео, відзняте на дрон, цього вбивства опублікував німецький телеканал ZDF.

Відео, яке було зняте 7 березня 2022 року на автомагістралі E40 за кілька кілометрів на захід від Києва, надав німецьким журналістам український доброволець.

На відео зафіксовано, як беззбройний чоловік виходить з авто з піднятими руками, у нього стріляють, після чого до жертви біжать російські солдати з характерними білими пов’язками і тягнуть тіло у кювет.

Журналіст повідомляє, що російські солдати також захопили дружину і дитину вбитого чоловіка, які сиділи в автівці, та вивезли їх у невідомому напрямку. Що з ними сталося згодом, невідомо.

Німецькі журналісти знайшли автора відеозапису і підтвердили справжність відео, час і місце відеозйомки.

Телеканал ZDF провів верифікацію відео та підтвердив його автентичність.

«Президент Росії Володимир Путін стверджує, що жодного вторгнення в Україну не було, що це «спецоперація» проти «неонацистів». За його словами, небезпеки для цивільних осіб немає. Цей звіт викриває слова російського президента в тому, чим вони були весь час – у брехні», – йдеться у повідомленні телеканалу.

Читайте також