Підприємиця-стоматологиня з Рівного отримала грант від держави й розширила свій бізнес

Підприємиця з Рівного Ярина Розман завдяки грантовій програмі від "єРоботи"  змогла розширити власний бізнес.

Історію жінки-підприємиці розповіли в Мінекономіки України.

Ярина Розман із Рівного - переможниця грантової програми для ветеранів і других із подружжя. Її історія доводить, що можна створити успішний бізнес навіть тоді, коли обставини складаються проти вас.

Свій перший стоматологічний кабінет Ярина відкрила разом із чоловіком. Початок був нелегким:

«Мене вчили лікувати, а формат власного бізнесу був для мене незрозумілим. Але ми з усім розібралися, і я почала приймати своїх перших пацієнтів», — згадує стоматологиня.

Віра жінки в те, що головне - не те, що ти робиш, а як ти це робиш, виправдалася. Вкладаючи сили й любов у свою роботу, Ярина здобула успіх. Її стоматологічний кабінет під назвою «RozDent» став популярним, а графік — щільним. Це додавало неабиякої впевненості та наснаги працювати далі, розширювати власну справу.

Однак у 2021 році пожежа знищила офіс, у якому жінка пропрацювала 10 років. Це стало тяжким ударом, але завдяки підтримці близьких Ярина не здалася. Вона вирішила відновити бізнес. На початку 2022 року Ярина вже готувалася до відкриття нового кабінету, але війна знову внесла свої корективи: робота з облаштування кабінету була призупинена. Проте, попри непрості умови роботи, стоматологиня продовжувала надавати необхідне лікування своїм пацієнтам. 

Мобілізація чоловіка стала поштовхом для повноцінного відновлення бізнесу. Ярина побачила інформацію про грантову програму «Власна справа» і вирішила спробувати. Її заявку схвалили з першого разу, і завдяки отриманим коштам грантерка змогла розширити спектр послуг, облаштувати кабінет і закупити потрібні матеріали.

«Грант відкрив для мене нові можливості та надихнув на подальший розвиток», — ділиться підприємиця.

Читайте також