Підприємства Костопільщини стрімко розвиваються (ФОТО)

http://www.rv.gov.ua Процесвиробництва на ТОВ

На третину більше продукції реалізували торік промислові підприємства Костопільського району. У 2019 році позитивна динаміка розвитку збереглася. Цьогоріч об'єми реалізованої промислової продукції зросли на 20 відсотків порівняно з відповідним періодом минулого року.

«Костопільщина була і є лідером соціально-економічного розвитку на Рівненщині, - відзначив заступник голови ОДА Ігор Тимошенко, який відвідав підприємства району. -  Промисловість району – це 62 мільйони гривень надходжень до державного бюджету і 52 мільйони до місцевого. З впевненістю можна говорити, що розвиток промисловості – база економіки, адже від її росту залежить розвиток області в цілому».

Розмова із працівниками ТОВ «Українські лісопильні

Разом із головою Костопільської РДА Олександром Середою, заступник голови ОДА ознайомився з процесом виробництва на ТОВ «Свиспан Лімітед», ПрАТ «Костопільський завод скловиробів», ТОВ «Українські лісопильні»,  ПрАТ «Івано-Долинський спецкар‘єр». Посадовці поспілкувалися із керівництвом та працівниками трудових колективів.

На фото - під час зустрічі із трудовим колектовом Костопільського заводу скловиробів

На ПрАТ «Івано-Долинський спецкар‘єр»

За динамікою приросту реалізованої продукції за підсумками 2018 року Костопільський район зайняв 2 місце в обласному рейтингу.

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Читайте також