Підприємство з Рівного постачає заморожені ягоди майже в усі країни Європи (ВІДЕО)

Заступник голови Рівненської ОДА Олександр Кохан ознайомився з виробництвом "Рівнехолод", що є одним із найбільших експортерів ягід в Україні.

Близько 9 тисяч тонн ягід заготовило за останні два роки підприємство «Рівнехолод». Компанія – одна з найбільших виробників заморожених ягід в Україні. Займається заготівлею, переробкою, зберіганням і реалізацією чорниці, малини, ожини й інших ягід.

«Разом із керівництвом компанії обговорили сьогодення ягідної справи. Вкотре переконався, наскільки важливо чути проблеми та бачення активного бізнесу. Адже, попри попит на український продукт, воєнні реалії вимагають гнучкості та змін», - розповів Олександр Кохан.

Торік компанія сплатила 5,1 млн грн податків. На сьогодні у штаті - 87 працівників, а в розпал сезону людей додатково залучають за контрактом. «Рівнехолод» постійно модернізується, підприємство сертифіковане міжнародними стандартами якості та безпечності.

Нині компанія постачає продукцію майже в усі країни Європи. Ягоди від «Рівнехолоду» - у джемах, йогуртах, вітамінних добавках і ліках.

 

Читайте також