Після тривалої боротьби з хворобою померла лікар-онколог міської лікарні Рівного

Після тривалої боротьби з хворобою померла Бляшина Любов Адамівна – лікар-онколог поліклініки та лікар УЗД відділення функціональної діагностики

Про це повідомляють у КНП «Центральна міська лікарня» РМР.

Закінчивши Ужгородський державний медичний університет у 1986 році, після інтернатури та декретної відпустки в 1992 році почала працювати в міській лікарні на посаді лікаря-онколога у спеціально створеному кабінеті. Вела активну роботу по виявленню онкологічних захворювань, диспансеризації доброякісних пухлин, здійснювала консультативну роботу в поліклініці, стаціонарних відділеннях лікарні, організовувала та брала участь у міських протиракових комісіях, організовувала конференції з питань раннього виявлення хвороби.

За час своєї роботи, будучи кваліфікованим лікарем, допомогла багатьом вчасно виявити і вирватись із лещат підступної хвороби. У роботі була цілеспрямованою, наполегливою та сумлінною.

"Хороша людина, доброзичлива, відкрита у спілкуванні, користувалась авторитетом та повагою серед працівників та пацієнтів, була чуйною та уважною до хворих та працівників лікарні. Адміністрація та колектив КНП «Центральна міська лікарня» РМР глибоко сумує з приводу смерті Любові Адамівни і поділяє біль втрати з рідними і близькими, висловлює щирі співчуття. Царство Небесне та Вічна пам’ять нашій колезі. Прощання відбудеться завтра, 24 червня, о 10.00 біля поліклінічного корпусу КНП «Центральна міська лікарня» РМР",  -йдеться у дописі.

Читайте також