Чоловік облаяв ветерана ЗСУ на протезах, який працює ветеринаром, бо той не зміг підійти до його собаки

У ветеринарній клініці чоловік облаяв лікаря Олексія Притулу, який є ветераном Збройних сил України, коли побачив, що той на протезах. Відвідувач хотів, щоб ветеринар підійшов до його собаки.

Про це ветеран повідомив в Instagram, інформує Громадське.

Ветеран опублікував відео, на якому видно, як відвідувач показує проблему у свого собаки. На прохання ветерана розвернути тварину іншим боком, чоловік запитав: «А ви не можете [підійти й] подивитися?».

На це ветеран розвернувся і показав, що має протези. У відповідь почув у свій бік образливу лайку від чоловіка: «Пішов тоді ти нах*й, п*дар, бл*дь».

«Це відбулося сьогодні, під час мого звичайного робочого ранку… [Цим відео] можна буде ілюструвати пости про підводні камені на шляху до повернення ветеранів з інвалідністю до роботи й звичайного життя», — прокоментував ситуацію ветеран у соцмережі.

Олексій Притула зазначив, що це «поки що» одиничний випадок, який із ним стався. Він обурений таким вчинком відвідувача, додавши, що знає його ім'я. Водночас ветеран вважає, що імовірність юридично притягнути до відповідальності чоловіка є вкрай низькою.

 

Читайте також