«Поле бою». Земля. Клевань

 Земля з деревами

В селищі мешкає близько 67 учасників бойових дій, але вільної землі немає. Місцеві керівники почали виробляти генеральний та історико-опорний плани. Завідомо була знайдена гарна ділянка в лісовому масиві, який примикає до житлового кварталу, площею 15,5 гектарів. Але камінь спотикання в тому, що земля знаходиться у постійному користуванні Клеванського лісгоспу, яким управляє депутат Рівненської обласної ради від БПП Ігор Фізик. Тому для того, аби нею розпоряджатися, потрібно виконати нелегку бюрократичну процедуру. Вже наперед було вирішено, що там зможуть побудуватися 65 воїнів АТО. Кожному з них дадуть по 15 соток землі. Хоч процес передачі власності тягнеться уже два роки.

Лист «подяки»

Через це захисники на них образилися, бо вважать, що їх банально водять за носа. Нещодавно по всьому селищі батько одного із солдатів розповсюдив листи «вдячності», у яких не злим тихим словом згадується вся місцева «знать».

Як розповів демобілізований боєць Віталій Лємєшев, приводом для цього стали постійні конфузи, в які їх ставила селищна рада:

Читайте також