Поліщука затримали в Рівному за збут зброї

За отриманою оперативною інформацією, у рамках відкритого кримінального провадження, працівники управління карного розшуку та слідчі ГУНП області сьогодні, 19 лютого, викрили 25-річного жителя Дубровицького району на незаконному збуті зброї, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.

Під час проведення розшукових заходів та негласних слідчих дій оперативники спільно із бійцями спецпідрозділу «КОРД» затримали чоловіка на вулиці Макарова обласного центру близько 13-ї години, який  збув за 3800 гривень вогнепальну зброю.

«Вилучений пістолет скеровуватимуть для проведення експертизи в рамках досудового розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України, повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк. —За її результатами прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема й про повідомлення про підозру».

Поліцейські вилучили автомобіль «Ауді A6», на якому 25-річний житель Дубровиччини приїхав в обласний центр. Транспортний засіб помістили на спецмайданчик.

Санкція інкримінованої зловмиснику статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

 

 

Читайте також