Політична провокація проти Хомка: у Рівнераді прокоментували скандальну петицію

Останніми днями у нашому місті набула резонансу петиція, що була зареєстрована і опублікована на сайті Рівненської міської ради 28 лютого, в якій пропонують відмінити пільги на проїзд для пенсіонерів у всіх видах громадського транспорту. Про це портал "Рівне Медіа" вже повідомляв раніше: У Рівному просять відмінити пільги на проїзд для пенсіонерів.

Така ідея, звісно ж, обурила більшість рівнян. Авторкою цієї скандальної петиції зазначена Тетяна Хомко. Саме через її прізвище така пропозиція, очевидно, кидала тінь на міського голову Рівного Володимира Хомка.

У Рівненській міській раді прокоментували цю ситуацію і стверджують, що такої рівнянки, як Хомко Тетяна Володимирівна, не існує, адже відомості про таку особу відсутні в реєстрі мешканців територіальної громади Рівного. Крім цього, у міськраді вважають, що це - банальна політична провокація з метою створення резонансу навколо важливого соціального питання через умисне пов'язування цієї петиції з прізвищем міського голови.

Рівненська міська рада закликала рівнян не реагувати на цю петицію, адже така пропозиція - це порушення гарантованих Конституцією і Законами України прав пенсіонерів.

Читайте також