Поліцейські Рівненщини подарували онкохворим діткам понад 43 тис. грн (ФОТО+ВІДЕО)

Четвертий рік поспіль у Головному управлінні Націполіції в Рівненській області напередодні дня захисту дітей поліцейські згуртовуються для збору коштів на потреби маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні.

Особовий склад поліції області зібрав понад 43 тисяч гривень, та за рекомендацією керівництва онкогематологічного відділення, закупили ліки для онкохворих діток. На жаль, нині усе відділення заповнене і нараховує 20 маленьких пацієнтів, дивлячись на яких, стискається серце, а на очі виступають сльози.

«Аби дітки хоч на деякий час змогли відволіктися від щоденного та тривалого перебування у лікарні, від постійних крапельниць та важковиліковної недуги, ми також привезли подарунки і солодощі, — зазначила керівник ювенальної поліції області Ірина Чорна. — Коли мова йде про онкозахворювання, самотужки зібрати кошти нереально, тож ми закликаємо усіх не бути байдужими та долучатись до благодійництва».

Завідувач онкогематологічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні Любов Краков’ян подякувала поліцейським за постійну благодійну співпрацю, розуміння і підтримку пацієнтів їхнього відділення.

«Маленькі пацієнти мають знати і відчувати, що про них піклуються і дбають, —  відмітив начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Рівненській області Руслан Жук. — Аби дітки якнайшвидше одужали і назавжди забули про важку хворобу, наша дружня поліцейська родина вже традиційно не залишилась осторонь біди. Адже чужих дітей не буває».

Завідувач також зазначила, що навіть звичайний візит людей у погонах з пістолетами тішить малечу. Не всі дітки за станом здоров’я могли зустріти гостей в коридорі, але поліцейські кожному вручили гостинці. Дітки залюбки фотографувалися з правоохоронцями.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також