Поліцейські знайшли "євробляху", яка тиждень тому у Рівному на Макарова збила чоловіка і втекла (ФОТО)

Ще тиждень тому - 28 листопада близько пів на 6 годину вечора у Рівному на вулиці Макарова автомобіль «Audi A8» на польській реєстрації на нерегульованому пішохідному переході збив 51-річного рівнянина, який саме переходив дорогу. Втім, водій після скоєного втік з місця пригоди. Поліцейські Рівного оголосили авто і кермувальника у розшук. Про це портал "РівнеМедіа" вже повідомляв раніше:

У Рівному розшукують водія і авто, який збив пішохода і втік

Внаслідок наїзду медики діагностували у пішохіда зариту черепно-мозкову травму та закриту травму органів грудної клітки. Нині він перебуває у лікарні.

Напередодні правоохороцям нарешті вдалося знайти автомобіль, який причетний до скоєння цього злочину. Так, вони опрацювали відео з камер спостереження і з'ясували, що авто-втікач може знаходитися в районі Басового Кута у приватному житловому секторі. Тож поліцейські відправилися "прочісувати" ту територіторію. Відтак, на вулиці Приозерній на подвір’ї одного із приватних будинків вони таки помітили підозрілий автомобіль.

Наступного дня після цього працівники поліції повернулися до цього будинку вже з ордером на обшук. Там на подвір'ї і справді стояв автомобіль «Audi A8» зі знятими номерними знаками, який був накритий плівкою і на якому були характерні для ДТП ушкодження, зокрема, розбите лобове скло. 40-річний власник будинку відмовився від будь-яких пояснень, але слідчі з'ясували, що він вже притягувався до кримінальної відповідальності за майновий злочин.

Також поліцейські встановили, що цей автомобіль придбали за два тижні до ДТП у мешканця селища Клевань. Його купив 43-річний рівнянин, який може бути причетний до наїзду на пішохода. Наразі поліцейські збирають докази, аби довести його вину. Втім, у поліції кажуть, що свою вину він заперечує.

Пошкоджений автомобіль вилучили. Зараз він знаходиться на спецмайданчику відділу поліції.

Читайте також