Поліція попереджає про обмеження руху вантажівок на Рівненщині

З 10 травня 2018 року з метою збереження автомобільних доріг загального користування державного значення від передчасних руйнувань у період спекотної погоди при температурі повітря більше +28 С вводиться тимчасове обмеження руху з 10:00 до 22:00 год. великовагового автотранспорту загальною вагою понад 24 т. та навантаженням на вісь більше 7 т.

Обмеження руху не поширюється на транспортні засоби, які здійснюють пасажирські перевезення, перевезення вантажів, що швидко псуються, та вантажів, які використовуються під час ліквідації стихійних явищ або надзвичайних ситуацій.

Служба автомобільних доріг у Рівненській області звертається до вантажоперевізників із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, неухильно дотримуватися Законів України «Про дорожній рух», «Про автомобільні дороги», постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування» та обов’язково враховувати зазначені обмеження при плануванні маршрутів. 

Інформацію про умови обмеження руху на період спекотної погоди по всій території України та перелік майданчиків для відстою транспорту розміщено на офіційному сайті Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор) за адресою: http://ukravtodor.gov.ua/4496/perelik_stoianok_ta_mists_vidstoiu_transportnykh_zasobiv__v_rozrizi_avtomobilnykh_dorih_zahalnoho_korystuvannia.html 

Читайте також