Повторення минулорічного поєдинку: хто зіграє у півфіналах Кубка Рівненщини з футболу

У приміщенні РОАФ відбулося жеребкування Кубка Рівненської області 2024 року.

На старті турніру було 10 команд, до цієї стадії дійшли чотири кращих - діючий володар Кубка ФК “Маяк”, віцечемпіон області ФК “Ізотоп-РАЕС”, ФК “Костопіль” та представник Вищої ліги Чемпіонату Рівненського району ФК “Новожуків”. 

Згідно зі сліпим жеребкуванням, були сформовані такі півфінальні пари:

  • ФК «Маяк» (Сарни) - ФК «Ізотоп-РАЕС» (Вараш)
  • ФК «Новожуків» - ФК «Костопіль»

Перші матчі відбудуться 4 серпня , а матчі-відповіді - 11 серпня. 

Цікаво, що “Маяк” та “Ізотоп-РАЕС” минулого року також перетнулися у півфіналі Кубка. Тоді ця стадія складалася з одного матчу і ФК “Маяк” обіграв варашан з рахунком 2:1. 

“Вважаю, що пари дуже потужні. Знову зустрічаються “Маяк” та “Ізотоп-РАЕС”. Поєдинки між цими командами завжди конкурентні та непередбачувані. ФК “Костопіль” та ФК “Новожуків” також довели своєю грою, що можуть поборотися за цьогорічний трофей. Однозначно будуть матчі цікавими. Щодо фіналу, то плануємо втретє поспіль провести його на рівненському “Авангарді”. Про конкретні дати зможемо говорити трохи пізніше, коли уже буде відомо про календар матчів “Вереса”. Наразі є дві попередні дати, це День Незалежності, 24 серпня, або ближче до Дня фізичної культури і спорту, який відзначають 10 вересня.  Конкретика буде згодом,” - повідомив голова РОАФ Олег Кучер. 

Читайте також