Правда - понад усе: два знаки Зодіаку, які ніколи не брешуть

Фото з відкритих джерел, ілюстративне.

Коли ви кажете неправду, ваш голос стає тоншим, слова плутаються, а погляд бігає? Деяким людям тяжко обманювати. Вам непросто пояснити іншій людині, що хотілося б піти з друзями до бару, але ви дуже завантажені на роботі (хоча насправді ви просто хочете подивитися випуск улюбленого телешоу, лежачи на дивані вдома).

Отже, ось два знаки Зодіаку, які ніколи не брешуть:

1. Овен – чесна людина.

Деякі з нас брешуть, щоб догодити або заспокоїти. Овни вважають за краще виділятися з натовпу. Ці люди безпосередні від народження. А коли тобою рухають інстинкти, у тебе не лишається часу для прихованих мотивів.

Овни знають, що чесність – це величезна сила, яка не знає страху.

Їм комфортно бути серед хаосу. Адже суперечки можуть бути кумедними, чи не так? Перебуваючи під заступництвом Марса, Овни не приховують своїх думок. Ніяких декоративних обгорткових паперів та бантиків – лише вогняний потік свідомості. Якщо вам знадобиться нова доза реальності, хоч би якою суворою вона була, кличте їх.

2. Стрілець – шукач правди.

Стрільцям опікується Юпітер, планета оптимізму та росту. Їхнє життя – одна велика подорож назустріч істині (фізична, психологічна та духовна одночасно). Їм хочеться побачити все й одразу: пишні шотландські пагорби та багато прикрашені бірманські храми.

Щоб досягти своєї мети, ці вільні мислителі досліджують різні об’єкти, місця і системи переконань. І вони готові ділитися своєю мудрістю зі світом.

Стрільці, як і їхні поетичні дорожні нотатки, є відкритою книгою для кожного. Їхня сила в дотепності, фантазіях та спонтанності. У чому полягає насолода від вигадування брехливих фактів (і необхідності запам’ятовувати всі ці робили)? Стрілець краще розповість свою правдиву історію. Повірте, це досить цікаво.

Читайте також