Правоохоронці Рівного провели "Інформаційну годину безпеки" (ФОТО)

У вівторок, 6 березня, на вулицях міста Рівного правоохоронці поліції охорони провели освітню бесіду з громадянами, в рамках «Інформаційної години безпеки».

Чому важливо встановити сигналізацію та як вберегтись від квартирних крадіїв? Перед черговими святковими вихідними ця тема стає дуже актуальною. Рівняни їдуть на вихідні до Львова, або в Карпати, а зловмисники  тільки й чекають такої можливості.

Поліцейські охорони мають чимало прикладів зі свого професійного досвіду, коли недбалість та легковажність до теми безпеки руйнувала за одних вечір життя цілої сім’ї. Лише за 2017 рік групами реагування в області було здійснено 16 456 виїздів на сигнал «Тривога».


Саме тому впродовж березня проходить соціальна акція «Квартира під охорону», що надає знижку від 50 до 75 % на монтажні роботи. З 1 по 17 березня рівняни можуть становити сигналізацію зі знижкою та захистити своє майно від посягань. Детальнішу консультацію щодо безпеки квартир та будинків можна отримати за номером «гарячої» лінії поліції охорони – 0-800-502-220 ( дзвінки безкоштовні).

 

Повідомляє Управління поліції охорони в Рівненській області.

Читайте також