Представники з інших областей вивчали досвід Рівненщини

Вчора розпочався навчальний візит на Рівненщину представників Івано-Франківської та Волинської областей на тему: «Сільський економічний розвиток. Використання коштів ДФРР». Метою візиту є обмін досвідом роботи з проектами Державного Фонду регіонального розвитку та презентація роботи Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування.

Учасники візиту матимуть змогу відвідати Бугринську ОТГ та ознайомитися з їхнім проектом «Модернізація окремих складових системи теплопостачання Бугринської територіальної громади на основі лінії з виробництва паливних пелет і брикетів». А у Клеванській ОТГ перейматимуть досвід реалізації проектів з облаштування місць відпочинку туристів та, напевно, зроблять незабутні фото з відомого на всю Україну Тунелю Кохання.

Але спочатку гостей знайомили з роботою ЦРМС та економічним розвитком громад області директор Центру Руслан Сивий та радник з питань регіонального розвитку Тарас Микитин.

«Усе більше громад беруть участь у конкурсах, подають якісні проекти, щоб потім мати змогу втілювати у життя ті чи інші задуми. А завданням таких структур, як ДФРР, є розвиток регіонів, створення інфраструктури індустріальних та інноваційних парків, які відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку та відповідних стратегіях розвитку регіонів», - наголосив Руслан Сивий.

Рівненський Центр розвитку місцевого самоврядування

Читайте також