Природжені переможці за знаком Зодіаку: їх усього три

Хто з нас не хоче досягти успіху у житті? Це правда, що людина – сама коваль свого щастя, але й впливу зірок – не можна заперечувати.

Вам, мабуть, доводилося чути чи вимовляти цю фразу: «Так зірки зійшлися». Річ у тому, що це правда. Для того, щоб стати сильним, могутнім і успішним – на вас мають впливати певні планети. Саме вони дають силу, яку не мають інші люди.

Найважливіша планета для успіху – це Юпітер. Також енергетичний Марс, який задає рух, надає волі. І Сатурн, без якого немає нічого, бо якщо немає дисципліни та стратегії, то все вищезгадане – не має жодного сенсу.

Отже, список трьох найуспішніших знаків Зодіаку:

Овен – народжений бути лідером

Народжені під знаком Овна – дуже сміливі. Таким ентузіазмом і рішучістю, як у них, не володіє, мабуть, ніхто інший. Якщо Овен каже, що зробить щось, це означає, що все вийде. Скільки б перешкод не випадало на шляху – він подолає та вирішить усе.

Це дивно, але за що б не брався в житті представник цього знаку – він все зробить без проблем та якихось особливих зусиль. Вся справа в харизмі: Овен народжений, щоб перемагати. Інших варіантів розвитку подій цей знак не розглядає.

Серед народжених під цим знаком так багато справжніх лідерів: директорів, топменеджерів та інших. Їх не можна не помітити: ці люди починають рухатися вперед, як танки вже з першого дня приходу в компанію. Їм досить просто пройти повз, і ви буквально відчуєте цю енергію сили у повітрі.

Якщо Овен щось обіцяє, то виконає що б не сталося. При цьому він зовсім не очікує, що його партнери вчинять так само. Овен просто робить свою роботу. Найбільше на світі ці люди не люблять зради, брехні та зневіри.

З них виходять чудові лікарі (зокрема – хірурги), інженери-будівельники, архітектори, солдати, офіцери, головнокомандувачі. Також – актори. Наприклад, як всесвітньо відомий комік Чарлі Чаплін.

Овен – ще й прекрасний у коханні. Згадати, наприклад, Казанову. У політиці Овни також чудові. Проте поряд з Овном – непросто. Якщо вам випало працювати поряд або жити, то будьте готові працювати, працювати та ще раз працювати. Тому що це єдиний спосіб проявити себе поряд із представником цього знака. Він і сам працює без утоми, і іншим лінуватися – не дозволяє.

Стрілець – знак щастя, радості та екзотики

Представники цього знаку люблять хорошу їжу, напої, подорожі, музику, тобто вміють любити життя у всіх його проявах. Вони вміють дружити та бережуть друзів. Також ніколи не пройдуть повз несправедливість – обов’язково втрутиться. Це надає їм ще більше сили та впевненості у собі.

Стрілець – це символ молодості та нев’янущого духу. Вони, як правило, дуже красиві, добре складені, люблять спорт, особливо теніс.

Народжені під цим знаком – дуже стильні, аристократичні. Іноді – бунтарі, але специфічні – вони йдуть своїм шляхом, поважаючи традиції.

З них виходять добрі священники, астрологи та пророки. Сильний Юпітер допомагає отримувати нагороди, хоч би чим вони займалися. Річ у тому, що для того, щоб стати переможцем у спорті чи навіть на війні – у вас має бути сильний Юпітер у натальній карті.

Слід зазначити, щоправда, що спілкуватися та співпрацювати зі Стрільцями може бути досить непросто. Народжені під цим знаком часто виглядають аж надто суворими і зарозумілими. Також вони вміють і практикують “покарання”, що подвійно неприємно. При цьому роблять це зі знанням справи, тобто позбавляють людей, наприклад, задоволень або грошей, якщо ті завинили.

Типові представники цього знаку – такі легенди музики, як Френк Сінатра та Тіна Тернер. Вони не лише досягли вершини успіху, а й назавжди там закріпилися.

Козоріг – деспот, владний, авторитетний

У народжених під цим знаком Зодіаку – репутація, схожа на репутацію Скорпіона. Вони точно не «білі та пухнасті».

Козоріг – це знак, без якого неможливо уявити успіх. Це все завдяки Сатурну – планеті, яка має на них настільки сильний вплив. Козоріг навіть вважається одним із найвпливовіших знаків.

Представники цього знаку Зодіаку дуже дисципліновані. Вони є уособленням успіху та влади. Козоріг дуже працьовитий, любить і вміє навчати інших працівників, чудовий стратег та тактик.

До речі, Козоріг не боїться стресів чи втрати роботи. Він усе це – природний хід життя. Також він упевнений, що був, є і буде авторитетом, хоч би що трапилося. Зрештою, він усе життя працює на свою репутацію. Навіть тоді, коли вона працює на нього, і начебто, можна було б розслабитися.

Його подорож життям – це завжди нелегкий шлях. Така карма, досвід минулих перевтілень. Тому народитись Козорогом – непросте випробування. Але якщо засвоїти уроки Сатурна, планети, яка одночасно є і вчителем, і «мучителем», то можна стати дуже сильним і досягти справжнього успіху.

З народжених під цим знаком Зодіаку виходять чудові лікарі, хіміки, біологи, політики, юристи, астрономи, банкіри, рієлтори, композитори та співаки.

Наприклад, одним із найцікавіших представників цього знака є легенда музики Елвіс Преслі. Він належить, щоправда, до рідкісного типу цього знака, якого Сатурн обдарував великим багатством, але Юпітер – знищив у вигляді гедонізму і наркотиків. Подібне до народжених під знаком Козорога трапляється вкрай рідко. Вони надто дисципліновані та «правильні», щоб дозволити залежності знищити їх.

Читайте також