Продуктивність Овнам та нові зв`язки Водоліям: що принесе липень 2023 знакам Зодіаку

Початок нового місяця несе з собою нові транзити між планетами та зірками, які торкнуться кожного знаку зодіаку окремо. У липні 2023 року Меркурій та ретроградний Нептун будуть суттєво впливати на нашу емоційну сферу та на почуття.

Овен

Ви будете вражати продуктивністю. Ваша енергія сприятиме вашому прогресу як в особистій, так і професійній сфері. Також ви отримаєте винагороду за колись пророблену непросту роботу. Це слушний час, щоб з ентузіазмом рухатись до своїх цілей. Тим не менш, ви також повинні бути обережні у підтримці балансу між роботою та особистим життям.

Телець

Липень принесе вам великі можливості для побудови особистих стосунків та розвитку нових зв'язків. Відвідуйте більше публічних заходів, беріть участь у дискусіях. Якщо вас турбують конфлікти з близькими, саме час виявити ініціативу. Зосередьтеся на тому, що ви хочете сказати, щоб зміцнити зв'язок.

Близнюки

Ви зробите крок назад, щоби як слід оцінити свої минулі дії та рішення. Вам необхідна переоцінка цінностей, перегляд цілей та внесення поправок у плани просування вперед. Ви повинні займатися діяльністю, яка допоможе вам тримати у тонусі ваш дух і розум.

Рак

Липень буде наповнений позитивом і зростанням для людей цього знаку зодіаку. Ви відчуєте приплив сил та впевненість у собі для виконання нових завдань. Працюйте над своїм емоційним благополуччям і більше дбайте про себе. Встановлюйте особисті кордони та беріть собі творчі завдання.

Лев

Наступний місяць подарує вам чимало нових можливостей та наповнить позитивною енергією.  Ви будете харизматичні та привабливі, тому не цурайтесь світських заходів. Зорі сприятимуть вам у роботі над творчими проєктами та побудові стосунків з партнером.  

Діва

Присвячуйте час самовдосконаленню та турботі про особисте благополуччя. Особливо зосередьтесь на психічному та фізичному здоров’ї. Вам слід переглянути свої звички та скласти плани досягнення нових цілей у житті. І не забувайте винагороджувати себе навіть за маленькі досягнення.

Терези

Ваші стосунки розквітнуть, а ваш розум і ваші емоції перебуватимуть у спокої. Тому це буде слушний час для вирішення будь-яких конфліктів з вашими близькими. Ви повинні спробувати зайнятися діяльністю, яка принесе вам задоволення і допоможе зберегти гармонію в житті.

Скорпіон

Ваша пристрасть та інтуїція спонукатимуть вас до глибоких змін у різних аспектах вашого життя. Дозвольте собі дистанціюватись від людей, речей та ідей, які заважають вашому зростанню. Безстрашно досліджуйте свої бажання і перетворюйте їх на цілі.

Стрілець

Ви шукатимете можливості розширити свій кругозір. Використовуйте кожен шанс, щоби дізнатись щось нове і зайнятись інтелектуальними завданнями. Якщо можете, вирушайте у подорож, щоби познайомитись із новими культурами або почніть здобувати вищу освіту. 

Козеріг

Ви відчуєте сильне бажання близькості та емоційного зв'язку з вашим партнером. Та й з іншими близькими захочете зміцнити свій зв'язок. Ведіть з ними душевні бесіди. Прагніть до створення сприятливої атмосфери вдома та на громадських заходах.

Водолій

Вам потрібно виділятись із натовпу – використовуйте для цього всі можливості. Також це буде хороший місяць для реалізації нових ідей та творчих завдань. Шукайте однодумців та налагоджуйте з ними зв’язки. Вони оцінять ваші сильні сторони та допоможуть у роботі та творчості.

Риби

Цей місяць дасть вам можливість духовно просвітити себе. Ви відчуєте зв'язок із божественним. Займайтесь медитацією, самоаналізом та духовними практиками. Вам потрібно поповнити свою енергію, тож неодмінно приділяйте цьому достатньо часу.

Джерело: "Обозреватель"

Читайте також