Проводять службове розслідування: керівника психлікарні з Рівненщини відсторонили від роботи

Фото - 4 Влада

Голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук своїм розпорядженням відсторонив від виконання службових обов'язків директора комунального підприємства «Острозька обласна психіатрична лікарня» Павла Маєвського - на час проведення службового розслідування.

Таке рішення Сергій Кондрачук прийняв після того, як стало відомо, що працівникам закладу упродовж кількох місяців не виплачують заробітної плати. У колективі склалася напружена ситуація, про що повідомляли численні засоби масової інформації.

«Напередодні я обіцяв низці ЗМІ розібратися в ситуації, яка виникла в Острозькій психіатричній лікарні. Після того, як була зібрана вся інформація щодо цієї проблеми, я прийняв рішення відсторонити керівника даного закладу від роботи і провести службове розслідування - щоби зрозуміти ступінь причетності та роль як керівника, так і інших осіб до виникнення цієї прикрої ситуації », - пояснив своє рішення голова обласної ради Сергій Кондрачук.

У той же час, голова ради повідомив, що в найближчі тижні працівникам закладу частково відшкодують заборгованість із заробітної плати  на суму понад  4 млн.грн.

Поки триватиме службове розслідування обов’язки директора психлікарні, за розпорядженням, виконуватиме заступниця директора з медичної частини Катерина Гарасевич.

Крім того, Сергій Кондрачук взяв на особистий контроль ситуацію з виплатою заробітних плат  в інших обласних комунальних закладах галузі медицини.

За інформацією пресслужби Рівненської обласної ради. 

Читайте також