"Пузата мама" відкриває у Рівному новий сезон

http://charivne.info

Проект для вагітних «Пузата мама-2019» відкриває весняний сезон, пише сайт ЧаРівне.Інфо. 

Тож, ті хто вже готується стати батьками  можуть сміливо заповнювати анкету.

Нагадаємо, що проект відбувається в Рівному вже дев`ятий рік поспіль, триватиме 2,5 місяці, а закінчиться фінальною вечіркою у травні. Покликання та мета «Пузатої мами» - пропагувати здорове і щасливе батьківство. Відтак, усі вагітні учасниці конкурсу вкотре доведуть усім, що вагітність - це період яскравих емоцій, нових знайомств та неймовірних змін!

- Ми як ніхто знаємо, чого хоче вагітна жінка і  знаємо, що безліч рівнянок вже з нетерпінням чекають старту "Пузатої мами".- розповідає засновник проекту Оксана Кравець.- Тож, як завжди  готуємо чимало цікавих ідей, аби зробити вагітнсть кожної учасниці по-справжньому яскравою!

Відтак, вагітних  навчатимуть найкращі фахівці  Рівного у сфері народження та виховання діток, які проведуть для них різноманітні корисні тренінги, зустрічі,майстер-класи. Також вони побачать місцеві пологові будинки, отримають безцінний досвід  й знайомства. 

Нагадаємо, що головною вимогою участі від організаторів проекту є хороший перебіг вагітності усіх матусь. Взяти участь у проекті можуть усі бажаючі вагітні рівнянки дата пологів яких має бути не раніше травня 2019 року.

На учасниць «Пузатої мами-2019» в рамках конкурсу чекає низка тренінгів. Також для учасниць конкурсу проводитимуться фітнес-тренування та заняття у басейні. Крім цього, усі конкурсантки традиційно візьмуть участь в ексклюзивній фотосесії, за результатами якої буде організована фотовиставка.

  

Прийом заявок на участь у конкурсі триватиме до 20 лютого 2019 року, включно.

ПОДАТИ АНКЕТУ

Слідкувати за проектом «Пузата мама-2019» можна у офіційних спільнотах конкурсу у соцмережах: Пузата мама у Інстаграм та Пузата мама у ФБ.

Контакти організаторів: 0979674391 Оксана КРАВЕЦЬ

Читайте також