"Рахунок відповідає тому, що було на футбольному полі": Вірт - про перший матч "Вереса" на оновленому "Авангарді"

Головний тренер рівненського "Вереса" Юрій Вірт поділився враженнями від першої гри на оновленому домашньому стадіоні у Рівному проти львівського "Руху". 

Нагадаємо, команди розписали бойову нічию 2:2. 

- Що стосується гри, можу сказати, що рахунок 2:2 відповідає тому, що було на футбольному полі. Була рівна гра. Думаю, що кожна команда не заслуговувала на поразку. Бойова гра. Ми до такої гри готувалися. Перший тайм у нашому виконанні був кращим. Краще працювали з м'ячем, хоча у нас є проблема у третій зоні. Там багато браку. Дуже багато роботи ми виконуємо, вертаючись назад. Хотілося б, щоб футболісти краще працювали там з м'ячем, гостріше грали та доводили до логічного завершення. Будемо це покращувати. 

Чи розчарований результатом? Ні, адже дві команди заслуговували по очку. Десь було багато емоцій, перша гра. Думаю, заслужена нічия. 

Всі чекали перемоги. Але сталося, як сталося... Найголовніше - треба звикнути до стадіону та поля. Перший тайм, коли ми грали, то було мокре поле. У другому таймі було помітно, що поле трохи підсохло. Газон не полили і вже почалося "жувати", і воно все було, як у сповільненій зйомці. Тому цей факт ми поправимо... Та найголовніше, що ми - в Рівному. Сподіваємось, що стадіон доведуть до кінця і це буде топ-арена, - сказав наставник рівнян. 

Читайте також