Реконструкції шкіл, будівництво садочку та міні-футбольних полів: як розділили кошти бюджету розвитку на Рівненщині

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

У п’ятницю на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків (голова комісії Юрій Благодир) депутати розглянули та погодили низку змін до переліку об’єктів, що фінансуються за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету, повідомляють у пресслужбі Рівнеоблради. 

Зокрема, згідно рішення профільної комісії 1,4 млн. грн. буде спрямовано на будівництво котельні та встановлення системи теплопостачання Коловертківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-II ступенів – дошкільний навчальний заклад» Корецької районної ради. Також 1,3 млн. грн. виділено на реконструкцію будівлі НВК «Оженинської ЗОШ I-III ступенів №2 – ДНЗ» в с. Оженин Острозького району.

На будівництво дошкільного закладу ясла-садок у м. Рівному за адресою Конвальця, 16 виділено 55 тис.  та 46 тис. на реконструкцію внутрішніх систем опалення, водопостачання та каналізації ДНЗ «Казка» Чудельської сільської ради.

Майже 1,5 млн. грн. спрямовано на встановлення міні-футбольних полів зі штучним покриттям у: Березівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа I-III ступенів – ДНЗ» в с. Березове Рокитнівського району; Більськовільському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа I-III ступенів – ДНЗ» в с. Більська Воля Володимирецького району; с. Борове Зарічненському районі на території Борівської загальноосвітньої школи I-III ступенів.

Крім того, на будівництво медичних установ та закладів спрямовано майже 6 млн. грн. Зокрема, 3,9 млн. грн. на реконструкцію будівлі станції обеззараження стічних вод під харчблок КЗ «Рівненський обласний протитуберкульозний диспансер» та 2 млн. грн. на реконструкцію приймального відділення КЗ «Рівненська обласна дитяча лікарня».

 

Читайте також