Рівне закупить чергову масштабну партію дронів

Новий тендер на придбання дронів оголосили сьогодні на сайті prozorro. Департамент економічного розвитку Рівненської міської ради планує закупити ще сто квадрокоптерів для виконання бойових завдань на передовій.

Загальна сума закупівлі складає 7,7 мільйона гривень. Тільки за останній час це вже третя масштабна закупівля обладнання для військових від громади Рівного.

- Підтримка Сил оборони – це завдання номер один у наш час. Саме тому максимальну кількість коштів платників податків зараз спрямовуємо на закупівлі дронів, EcoFlow, старлінків та іншого обладнання, яке допомагає зберегти життя захисників, - говорить секретар Рівненської міської ради, виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян. – Сьогодні. 8 серпня, оголосили ще один масштабний тендер на закупівлю 100 дронів DJI Mavic 3 Pro на суму більше 7 мільйонів гривень. Після придбання ми оперативно передамо їх для наших військових. Адже це оперативність виконання бойових завдань, а також збереження життів наших героїв.

Нагадаємо, що нещодавно Департамент економічного розвитку також оголосив два тендери на придбання квадрокоптерів DJI Maviс 3 Thermal та EcoFlow на суму майже 12 мільйонів гривень. А також ще один тендер на придбання квадрокоптерів DJI Matrice 30T. Вартість закупівлі становитиме більше 7 мільйонів гривень.

Читайте також