Рівненська фіскальна служба зустрілася з керівниками області (ФОТО)

Вчора  в приміщенні Рівненської облдержадміністрації відбулась зустріч  членів Громадської ради фіскальної служби Рівненщини з керівництвом Рівненської обласної державної адміністрації, ГУ ДФС у Рівненській області, Рівненської митниці, Рівненської торгово-промислової палати, ГУ Держпродспоживслужби у Рівненській області, Державної екологічної інспекції у Рівненській області, Рівненської регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні, Територіального відділення АППУ в Рівненській області, науковцями, митними брокерами,  керівниками підприємств Рівненщини.

У засіданні від фіскальних органів області взяли участь начальник Головного управління ДФС у області Дмитро Зайцев та його перший заступник Анатолій Клячук, в.о. начальника Рівненської митниці ДФС Іван Іванов та його заступник Ігор Козлинець, начальник управління податків і зборів з фізичних осіб Людмила Кончук. Представники влади ознайомили присутніх з підсумками роботи територіальних органів ДФС у Рівненській області та Рівненської митниці ДФС за 2017 рік та за 2 місяці 2018 року, застосування принципу «єдиного вікна» при електронному декларуванні товарі та декларуванням доходів громадян у 2018 році.

Активне обговорення викликали питання оптимізації та спрощення процедур проведення державних видів контролю під час здійснення зовнішньоекономічних операцій та виконання Меморандуму схваленого на Громадській раді від 06.07.2017 року.

Громадськість одноголосно проголосувала за схвалення Резолюції засідання з питань удосконалення реалізації принципу «єдиного вікна», оптимізації та спрощення процедур проведення державних видів контролю під час здійснення зовнішньоекономічних операцій.

Головна думка, яку озвучив на завершення засідання Голова Громадської ради при ГУ ДФС у Рівненській області Євген Щербаков, що  спільні дії представників влади, бізнесу та громадськості забезпечують дієвий зворотний зв’язок та дають можливість узгодити позиції щодо вдосконалення чинного законодавства.

За інформацією ГУ ДФС у Рівненській області

Читайте також