Рівненське дитяче паліативне відділення потребує нового обладнання

фото - Фейсбук

Дитяче паліативне відділення у Рівному потребує дорогого обладнання. Про допомогу просить Марина Кузмічова:

"Дитинка тихо спить на руках у няні паліативного відділення. Дбайливі руки доглядальниці роблять дива. Хлопчик посопує. Йому нещодавно зробили операцію вивели стому. Він став гарно розвиватися та рости, йому не болить. Манюню чекає ще одна операція і він має шанс бути здоровим і всиновленим. А зараз його покинутого доглядають, ті хто вміє забрати біль. " Паліатив - це про життя..."

Відділення паліативної допомоги повністю заповнене.Там є важкі дітки будинку дитини і вже троє діток з батьками, яким надається палативна допомога. Завдяки Ользі Яковлевій мами отримують професійну психологічну підтримку.

Але є одне але. Найнеобхіднішого обладнання до сих пір немає. Лікар працює з одним інфузоматом, але якщо треба знеболювати декількох діток одразу... Моніторів для контролю стану дитини немає. Кисневих портативних апаратів теж немає. Важливість у такому обладнанні не менш важлива складова, як наявність медикаментів. 

Я не хочу, щоб діти плакали від болю. Я хочу, щоб їм вчасно і швидко допомагали. Я хочу, щоб виїздна паліативна бригада мала укомплектований автомобіль. Я хочу, щоб відділення мало все потрібне. Я знаю, ви розумієте, чому я це хочу. Але без вашої допомоги мені зібрати кошти, на таке вкрай необхідне обладнання, просто не можливо. На один монітор, два інфузомата, кисневий портативний апарат потрібно близько 100 тис.грн. Допоможіть сказати - стоп болю та мукам. Ми ж зможемо!? Вірю"

Реквізити для надання допомоги:

Картка приватБанка

5169 3305 0787 6230

Картка відкрита на директора РОЧБО «Серце дітям України», Кузмічова Марина Анатоліївна, та прив’язана до поточного рахунку

Призначення платежу добровільна пожертва для придбання обладнання в дитяче паліативне відділення

Приватбанк

РОЧБО «Серце дітям України»

ЗКПО 36466974

р/р 26002054720577

ПАТ КБ Приватбанк

МФО 333391

Призначення платежу: добровільна пожертва для придбання обладнання в дитяче паліативне відділення

Читайте також