Рівненські баскетболісти здобули 2 перемоги над київською командою

фото ілюстративне

Подвійна перемога над "Київ-Баскет 2". Чоловіча команда Баскетбольний клуб "Рівне" після суботнього виграшу 97:79, не менш впевнено та переконливо закріпили свою перевагу над суперником і в другій грі - 80:56. Відзначимо, що під кінець третьої чверті перевага рівнян становила 38 очок, і перспектива великого розгрому киян була дуже і дуже реальною, але в заключній десятихвилинці тренери БК "Рівне" дещо збавили обороти, давши відпочити лідерам та випробувати певні взаємодії між гравцями та спробувати, якісь тактичні задумки, тож, для киян все завершилось більш-менш пристойно.

Відзначимо, що в обох матчах найрезультативнішим в нашій команді став Taras Shaniuk 21 очко + 9 підбирань +4 результативні передачі та 18 очок у другій грі. По 16 пунктів у першій грі набрали Женя Коровяков (+11 очок у другій грі) та Anisimov Valeriy. Стабільно +10 за матчі набрав Sasha Shepelev 11 та 12 очок відповідно!

Тож, головні команди Баскетбольний клуб "Рівне" провівши три домашні матчі у ці вихідні, здобув стовідсотковий результат, перемігши в кожному з них. Як ми повідомляли, у суботу жіноча команда БК "Рівне" в домашній грі обіграла "Вінницькі Блискавки" 88:66.

Вітаємо команди та усіх наших уболівальників з цим результатом та готуємось до наступних ігор та перемог!

Читайте також