Рівненські баскетболістки зіграють зі столичною командою

Після майже місячної перерви з домашнього тріумфу у Кубку України, жіноча команда баскетбольного клубу "Рівне" вперше зіграє перед власними уболівальниками. 29 лютого в Спорткомплексі "ДЮСШ-4" вони прийматимуть діючого Чемпіона України, столичне "Динамо-НПУ". Перемога у цій грі дозволить підопічним Валерія Жартуна випередити киянок та вийти на друге місце турнірної таблиці Суперліги, крім того, команда зможе продовжити свою переможну серію в офіційних іграх до шести матчів.

У цьому сезоні ці команди вже двічі зустрічалися, і в обох матчах сильнішими були столичні баскетболістки. Спершу у Рівному 61:51, а потім у Києві – 75:72. Щодо історії протистоянь БК “Рівне” та “Динамо-НПУ”, то за два попередні сезони, в яких жіноча БК “Рівне” виступала у Суперлізі, команди провели вісім поєдинків. В активі рівнянок лише дві перемоги при шести поразок, при чому, команда зробила це один раз на виїзді і один раз вдома.

Баскетбольний клуб «Рівне» запрошує уболівальників підтримати команду у грі з сильним противником. 29 лютого та 1 березня – це черговий “Баскетбольний вікенд” у Рівному. Адже, окрім гри жіночої команди, два матчі проведуть хлопці, які також зустрінуться з прямим конкурентом за друге місце турнірної таблиці.

Читайте також