Рівненські хірурги проведуть операції із польськими колегами

Хірурги дитячої обласної лікарні спільно з польськими колегами проведуть складні лапароскопічні операції. Зокрема, з 8 по 12 березня група хірургів з Воєводської спеціалізованої дитячої лікарні під головуванням провідного дитячого хірурга та депутата Сеймику Вармінсько-Мазурського воєводства пана  Тадеуша Політевіча перебувають на Рівненщині, повідомили в пресслужбі Рівненської обласної ради.

В ці дні на базі центрального операційно-стерилізаційного блоку КП «Рівненська обласна дитяча лікарня» Рівненської обласної ради рівненські хірурги разом з польськими колегами будуть проводити складні лапароскопічні операції.

Нагадаємо, що упродовж декількох років Рівненська обласна дитяча лікарня тісно співпрацює з Воєводською спеціалізованою дитячою лікарнею в Ольштині. Завдяки цій співпраці рівненські хірурги щорічно навчаються та підвищують кваліфікацію у проведенні малоінвазивних операцій дітям Рівненської області.

Така співпраця стала можливою завдяки постійні підтримці з боку Рівненської обласної ради, Сеймику та Маршалківському уряду Варміно-Мазурського воєводства.

Читайте також