Рівненські патрульні отримали нові тренажери для свого спортзалу від «Слуги народу»

На початку грудня народний депутат України від Рівненщини з фракції «Слуга народу» Дмитро Соломчук зустрівся із рівненськими патрульними. Тоді копи чесно та відверто розповіли про найбільш наболілі проблеми, з якими їм доводиться щодня стикатися у своїй роботі, фактори, які їх демотивують, власне бачення того, як можна їх вирішити, та висловили думки про те, які конкретно зміни потрібно внести у законодавство та КУпАП, аби порушників та злочинців меншало, а патрульним працювалося результативніше. Дмитро Соломчук пообіцяв донести усі пропозиції до вищого керівництва та всебічно сприяти тому, аби хоча б частину з них невдовзі таки впровадили у життя. Також зазначив, що знову зустрінеться з копами, аби розповісти про результати.

Сьогодні Дмитро Соломчук знову завітав до управління, аби за результатами зустрічей із головою профільного комітету  дати чіткі відповіді рівненським патрульним на усі озвучені ними проблеми - що реально зараз змінити, а що ні.

«Декілька тижнів тому провели зустріч із патрульною поліцією Рівненської області, міста Рівного. Було дуже багато запитань згідно законопроектів, особливо про захист честі та гідності поліцейського. Зараз ми над цим працюємо, міністерство готовить законопроект і, думаю, в січні місяці він буде на розгляд у комітеті. Будемо по максимуму підтримувати його, адже поліцейські це люди, які охороняють нас, нашу безпеку, безпеку наших інвесторів, наших батьків та дітей і потрібно їх цінувати, тому що для людини що найбільше потрібно – гарантії безпеки, культура, економічне забезпечення. Тоді буде щасливе життя», - розповів народний депутат від політичної партії «Слуга народу» Дмитро Соломчук.

Пан Соломчук також додав, що окрім гарних звісток про законопроекти, приїхав також для того, аби представити патрульним Рівного нові професійні тренажери, аби копи могли підтримувати себе у чудовій фізичній формі.

«Завітавши до поліцейських у їхній маленький спортзал, де присутні були тільки штанга, декілька гирь, а знаючи те, що поліцейський завжди має бути фізично підготовлений, охороняти нас, вирішив підтримати їх від політичної партії «Слуга народу», від всієї нашої влади і забезпечити професійними тренажерами, які вже на днях будуть встановлені і хлопці зранку і ввечері зможуть займатися, - зазначив нардеп Дмитро Соломчук. - Нам багато хто закидав, що ми гуляємо на корпоративах за невідомі кошти, хоча я  в себе на сторінці писав, що корпоратив був більше благодійний і частково цю благодійність видно (мова про подаровані рівненським патрульним тренажери, - авт.), - зазначив народний депутат.

Крім того, народний депутат від «Слуги народу» Дмитро Соломчук подякував працівникам патрульної поліції за роботу:

«Хлопці, дякую вам, що ви нас оберігаєте, будьте завжди фізично підготовленими! Будемо спонукати народних депутатів відвідувати спортзали, щоб вони не перетворювались на тих народних депутатів тих скликань, коли заходять із вагою 90 кілограмів, а виходять – 140 кілограмів. Щоб були всі фізично здорові, адже це наше здоров’я і наше життя». 

Читайте також