Рівненські патрульні відсвяткували другу річницю роботи (ФОТО)

19 квітня 2016 року перші 193 патрульних поліцейських на Майдані незалежності у Рівному присягнули на вірність українському народові. Відтоді кількість патрульних зросла більш, ніж удвічі - до півтисячі. З нагоди другої річниці роботи рівненських патрульних на території управління відбулося урочисте шикування. Повідомляє сайт Рівненської обласної ради. 

Побажати успіхів у роботі та вручити почесні грамоти кращим працівникам патрульної поліції Рівненщини завітали голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук, його перший заступник Сергій Свисталюк, заступник голови облдержадміністрації Ігор Тимошенко та заступник міського голови Рівного Олексій Хмилецький. Відкерівництва Національної поліції України рівненських поліцейських привітавзаступник Голови НПУ, керівник патрульної поліції Олександр Фацевич.

Голова обласної ради Олександр Данильчук та його перший заступник Сергій Свисталюк, який, окрім того, є представником громадськості в поліцейській комісії Департаменту патрульної поліції, вручили шістьом працівникам особового складу Почесні грамоти та пам’ятні знаки обласної ради і побажали щодня виправдовувати надії людей щодо наведення та підтримки порядку на вулицях і дорогах області.

«Ви маєте бути прикладом для кожного, хто живе на Рівненщині або приїздить сюди як гість. Люди повинні відчувати, що у нас є поліція, яка будь-якої миті  допоможе, захистить та наведе лад. І при цьому буде взірцем законності», - наголосив Олександр Данильчук.

Зі свого боку, Департамент патрульної поліції Рівненщини вручив подяки представникам громадськості, які з ними співпрацюють, зокрема, беруть участь в патрулюваннях, а також реалізовують спільні проекти в рамках ініціативи «Тонка синя лінія».

Довідково. За інформацією Департаменту патрульної поліції Рівненської області з квітня 2016 року патрульні винесли 51 тисячу постанов щодо дотримання правил дорожнього руху, розкрили понад 1200 злочинів, виявили 3 тисячі водіїв у стані сп’яніння. 

Читайте також