Рівненські студенти взяли участь у всеукраїнській олімпіаді

28 лютого 2018 року на базі реабілітаційного центру кафедри здоров’я людини і фізичної реабілітації навчально-наукового інституту охорони здоров’я було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фізична реабілітація»Повідомляє Національний університет водного господарства та природокористування.

Захід проводився згідно з розробленим Положенням про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади та для відбору двох кращих студентів на ІІ етап. Завданнями олімпіади були визначення рівня оволодіння необхідними знаннями й вміннями в галузі фізичної терапії, ерготерапії; виявлення перспективних студентів, орієнтованих на вдосконалення професійних умінь в галузі фізичної терапії; підвищення якості підготовки фахівців та престижу професії «фізичний терапевт», ерготерапевт.

Загалом, взяли участь в І етапі олімпіади 11 найкращих студентів кафедри здоров’я людини і фізичної реабілітації. Учасники мали змогу продемонструвати свої знання та вміння з навчальних дисциплін, а саме: «Фізична реабілітація при захворюваннях внутрішніх органів», «Фізична реабілітація в неврології», «Фізична реабілітація в хірургії», «Фізична реабілітація в ортопедії та травматології», «Фізична реабілітація в педіатрії», «Фізична реабілітація в акушерстві та гінекології», «ЛФК і лікарський контроль», «Фізіотерапія». Забезпечували проведення олімпіади та перевірку знань студентів члени журі з професорсько-викладацького складу кафедри здоров’я людини і фізичної реабілітації ННІОЗ.

За підсумками І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Фізичної реабілітації»  були визначені переможці, а саме: 1 місце – Новозагорська Юлія, студентка 5 курсу, 2 місце посіла Суханова Уляна, студентка 4 курсу, та  3 місце – Сидорчук Софія, студентка 3 курсу. Двоє кращих представлятимуть навчальний заклад у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з «Фізичної реабілітації», який проходитиме 19-20 квітня 2018 року на базі Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка.

Вітаємо переможців і бажаємо успіхів та відмінних результатів у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з «Фізичної реабілітації».

Більше фото можна переглянути тут.

Інформацію надав Ігор Григус

Читайте також