Рівненських офіцерів-ветеранів відзначили цінними подарунками за сумлінну службу

19 грудня в актовій залі Головного управління ДСНС України у Рівненській області, серед численного колективу офіцерів-рятувальників Рівненського гарнізону відбулося урочисте нагородження співробітників, які після багаторічної сумлінної служби вийшли на заслужений відпочинок.

Як повідомляє головне управління ДСНС України у Рівненській області, офіцерів, вже ветеранів служби цивільного захисту було нагороджено цінними подарунками. До присутніх звернувся очільник Служби порятунку Рівненщини генерал-майор Сергій Крук. Зокрема, товариш генерал подякував офіцерам-ветеранам за бездоганну службу, за професіоналізм, мужність та стійкість під час виконання службових обов’язків на благо країни та громадян у сфері безпеки.

«Ви завжди будете прикладом для наслідування молодому поколінню бійців Держслужби з надзвичайних ситуацій, а також завжди будете бажаними гостями у будь-якому підрозділі Служби порятунку Рівненщини, адже Ваш неоціненний досвід та знання надзвичайно потрібні для молодих рятувальників» - сказав генерал Сергій Крук.
 

Більше фото тут.