Рівненським студентам розповіли про податки

Цього тижня до податківців Рівного завітали студенти першого курсу Національного університету водного господарства та природокористування, які більш детально хотіли дізнатися про специфіку роботи фіскальної служби.

Студенти мали змогу побачити умови праці фахівців податкової інспекції, відчути робочу атмосферу, що панує в Центрі обслуговування платників.

Майбутні фахівці з обліку та оподаткування ознайомилися з послугами, які надаються під час обслуговування, суб’єктам  господарювання та громадянам, дізнались про структуру фіскального відомства, особливості реєстрації юридичної особи та фізичної особи-підприємця, а також про податки, які сплачуватимуть такі  суб’єкти під час ведення підприємницької діяльності, про електронний формат спілкування зі службою та новітні технології в сфері застосування касових апаратів.

У ході зустрічі молодь із зацікавленістю сприймала всю інформацію, особливо поради від податківців  стосовно освітніх напрямів та предметів, на які потрібно особливо звернути увагу в процесі навчання. Адже, поповнюючи лави фінансистів, й можливо податківців, молоді спеціалісти повинні вільно орієнтуватись в податковому законодавстві,  функціях та задачах підрозділів фіскальних органів.

Насамкінець проведення заходу студенти подякували лекторам за увагу та здобуті знання, сподіваючись, що ця зустріч не остання та стане якісним доповненням навчальної програми.

Читайте також