Рівненський художник закликає підтримати новий мистецький проект

https://biggggidea.com

Журавель Юрій Zhuravel Yuriy просить підтримати новий проект з неймовірною задумкою.

Друзі, закликаю підтримати фінансово створення фільмуЛюдина з Табуретом. Це останній фільм геніального режисера, продюсера, мандрівника, філософа Leonid Kanter - фільм, що надихає мріяти та діяти. 

підтримуйте тут: https://goo.gl/XwK3wL

Лідери проекту говорять, що в основі фільму "Людина з табуретом" лежить неймовірна історія пригод мандрівника, режисера та продюсера Леоніда Кантера. І нині саме час розповісти її світові.

В далекому 2004-му році в Леоніда з'явилася шалена ідея, яка повністю змінила не тільки його життя, а й долі дуже багатьох людей, які підхопили цю сміливу авантюру. Йдеться про гру "З табуретом до океану", суть якої – донести 4 табурети з київської кухні на береги 4 світових океанів.
Разом із виставами, співами, пригодами і відкриттями, мандрівники несли глибокий сенс мистецької ініціативи - довести собі і світові, що мрії здійснюються, якщо їх здійснювати.

Леонід із командою однодумців провів 4 масштабні творчі експедиції до Атлантичного, Індійського, Льодовитого й Тихого океанів. На берегах кожного з них було встановлено пам'ятники зі звичайних кухонних табуретів, які височіють на скелях як символи того, що слід невтомно рухатися вперед до своїх мрій, а не просиджувати безцільно свої життя.

«Ця Гра дає відчуття, ніби береш себе акуратно двома пальчиками, припіднімаєш над усім тим, що раніше було твоїм повсякденням і стабільністю і переносиш в дивовижні «запропоновані обставини». А потім спостерігаєш, як поведеш себе в тих нових обставинах. Так дізнаєшся, хто ти є насправді», – говорив Леонід Кантер про цей проект.

Події у фільмі

Три табурети вже стояли пам'ятниками на берегах трьох океанів. Залишився останній табурет і останній океан – Тихий... В кишені учасників по 33 долари і 33 центи, паспорт із візами та квиток на літак в один бік.

Останній похід дуже особливий, адже в ньому окрім дорослих бере участь дворічна Маґдалена – донька Леоніда.

"Табуретний шлях" пролягає до самого краю землі, на Мис Горн. Мандрівники проїжджають автостопом через Канаду, Сполучені Штати, Мексику, Панаму, Болівію, Колумбію, Еквадор, Бразилію, Аргентину, Чилі...

Вони зустрічають людей на іншому боці планети, які шукають щастя – у церквах, медитаціях, карнавалах, піснях, ворожінні, пияцтві та наркотиках. Вони голодують, важко працюють, сплять де доведеться, миються в річках та водоспадах і все заради своєї химерної мрії – віднести табурет на край землі.
А поки дорослі боряться за виживання в жорстокій реальності, маленька дівчинка мандрує світом казок. Відважна Маґдалена, знаходячись посеред цього химерного карнавалу, живе власним життям, де немає метушні, турбот та пристрастей. Вона слухає казки, які їй розповідають місцеві мешканці і пізнає всесвіт.

 

Читайте також